www.obamaclubnederland.nl
Valuta:
dames winterjas,warme truien dames,zwarte jeans dames,sneakers zwart dames,bruine enkellaarsjes
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


We bieden Fast Shipping aan elke klant en verzenden de bestellingen naar het wereldwild, ongeacht waar u bent, zolang onze klant maar de beste service deelt! Verzonden door USPS of DHL of Fedex, ook genieten van deur tot deur service, binnen 3-5 werkdagen om het pakket te ontvangen. Als u meer dan 5 eenheden bestelt, zullen wij ze voor u verzenden door Fedex of DHL om u sneller goederen te laten krijgen.

Verzenden naar alle uithoeken van de wereld.

Internationale verzendingen worden afgehandeld door International Transport Company, doorgaans binnen 1 week.

Elke bestelling is verzekerd voor het volledige aankoopbedrag. Na levering zal onze klantenservice u het trackingnummer toesturen.

De meeste internationale zendingen worden via DHL verzonden, voornamelijk in de detailhandel, terwijl u voor groothandel nu contact met ons opneemt, klik om ons nu te vervoegen!

Alle pakketten worden binnen een andere doos verzonden!

Controleer na het plaatsen van uw bestelling onmiddellijk uw e-mail om de orderbevestiging te ontvangen.

Vriendelijke kennisgeving: als u uw bestelling niet binnen 10 dagen ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op!

Volgingswebsite:

USPS: ems.com.cn/english.html

DHL: dhl.com/en.html

Retourbeleid

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Voordat u geniet van een eenvoudig ruil- en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen met een terugzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. En zorg ervoor dat alle items die naar ons worden teruggestuurd in hun originele staat zijn, dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd.

Alle bestelde items zijn de juiste items die u kiest op de website. En als u artikelen retourneert die recht geven op restitutie: alle teruggestuurde artikelen zijn onderworpen aan een restockingtarief van 15%. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

We dekken niet de verzendkosten van retouren of uitwisselingen van het juiste bestellingspakket, u bent verantwoordelijk voor de verzend- en administratiekosten. Daarnaast raden we aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen.

Alle geretourneerde artikelen moeten worden verzonden naar het verzendadres dat we u per e-mail sturen.

uitwisselingen

Neem contact met ons op voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd. Versleten of vuile items worden naar u teruggestuurd.

We dekken de verzendkosten van beurzen niet, u bent verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten voor het verzenden van de geruilde artikelen naar u. Daarnaast raden we aan dat u tracking en verzekering toevoegt wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Vriendelijke kennisgeving: Selecteer zorgvuldig uw product en maat. Als u de goederen wilt retourneren vanwege uw onzorgvuldige fout, moet u de heen en weer vracht betalen.

Terug